• 064 143 3 335
 • Kontakt

  Kontaktirajte nasX

  POŠALJITE PORUKU

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Škola tenisa

Programi su podeljeni prema uzrastu na sledeće grupe:

BEBI TENIS

Polaznici  grupe su deca od 3 i ½ do 5 godina starosti. Osim elemenata tenisa koje uče kroz igru, najbitnije je da se razvijaju sve ostale motoričke osobine deteta jer se deca zabavljaju i igrajući košarku, fudbal, rukomet i obavljajući razne motoričke zadatke. Sve je prilagođeno polaznicima: male mreže, mali reketi, male mekane lopte, sunđeraste lopte. Sve je malo osim želje naših polaznika.

 

TENNIS 10s

Tenis klub Petar Mišić ozvaničio je poslovnu saradnju  sa nacionalnim teniskim savezom u pogledu promocije tenisa za decu uzrasta do 10 godina. U tom cilju, od leta 2017. godine Klub je postao deo međunarodnog programa Tennis 10s.

Od sada su lopte sporije, teren manji, a rekviziti prilagođeni uzrastu.

Crveni nivo-uzrast od 5 do 8 godina

Narandžasti nivo-uzrast od 8 do 9 godina

Zeleni nivo- 9 do 10 godina

Zabavan, dinamičan program razvoja koordinacije i motorike kroz igru i zabavu. Dva do tri puta nedeljno po 60 minuta maksimalno je iskorišćeno za savladavanje prvih koraka u tenisu.

Kako to izgleda u praksi, pogledajte OVDE

Upis traje čitave godine.Kontaktirajte za detaljnije informacije.

Termini treninga su usklađeni sa školskim obavezama. Pri formiranju grupa vodi se računo o uzrastu i nivou igre tako da su grupe kompaktne i sastavljene od dece sličnog uzrasta i nivoa igre.

TENIS ŠKOLA (8-14 godina)

Zabavan i kreativan metod rada namenjen školskoj deci. Igranje, druženje, takmičenje, učenje tehničkih elemenata tenisa. Osnova za dalji napredak. Razvoj igre na poene. U zavisnosti od dinamike napretka, mogućnost prelaska na predtakmičarski nivo. Treniranje dva puta nedeljno po 60 minuta.

KARDIO TENIS

Trčanje, skakanje, udaranje loptice, zabava i oporavak-to je suština Kardio tenisa.Iz svega navedenog, možemo zaključiti da se najmanje insistira na usavršavanju osnovnih udaraca u tenisu.

Tokom jednosatnog vežbanja, treneri tenis kluba Petar Mišić podižu vaše sposobnosti i stepen fizičke pripremljenosti do vrhunca postavljajući stalne izazove. Jedna od glavnih pozitivnih strana su društveni kontakti kojih je ovde puno više jer se igrači druže i zabavljaju i nisu ograničeni na sprave kao u mnogim drugim aktivnostima za poboljšanje kondicije. Ukoliko ste u potrazi za novim načinom za postizanje forme i sagorevanju kalorija morate probati “kardio tenis”.

I, na kraju kažemo: UZMI REKET U SVOJE RUKE

Broj žiro računa Kluba: 150-1858976-31 Direktna Banka a.d. Kragujevac
© TK PETAR MIŠIĆ 2010-2020.
Follow by Email
YouTube