• 064 143 3 335
 • Kontakt

  Kontaktirajte nasX

  POŠALJITE PORUKU

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Memorijalni turnir

Memorijalni turnirMemorijalni turnir Petar Mišić

Svake godine, Tenis klub Petar Mišić i Vojvođanski Teniski Savez organizuju Memorijalni turnir “Petar Mišić”. Jedan od najznačajnih turnira teniskih veterana Vojvodine  održava se na terenima Indeks-a u Novom Sadu.

Pravo učešća imaju takmičari u kategoriji muških dublova  35+ i 50+.

 

Dvodnevni „Memorijal Petra Mišića“ održava se u znak sećanja na poznatog tenisera bivše SFRJ, sportskog radnika i teniskog trenera. Mišić je bio juniorski šampion velike Jugoslavije u dublu sa Milenkom Habenšusom, a šezdesetih godina prošlog veka, vladali su i u konkurenciji čuvenih Splićana Nikole Pilića i Željka Franulovića.

 

Petar Mišić odigrao je više od 300 zvaničnih mečeva a ostavio je značajan trag i u seniorskoj konkurenciji. Bio je uspešan predsednik Teniskog kluba Vojvodina, Teniskog saveza Vojvodine i  član rukovodećih organa teniskih asocijacija Srbije i Jugoslavije.

 

Memorijal ima za cilj promociju tenisa kao idealnog sporta za sve uzraste, i okuplja veliki broj ljubitelja belog sporta koji kroz rekreaciju sklopaju poslovna i lična prijateljstva.

 

Sportsku manifestaciju na kojoj učestvuju takmičari iz cele Srbije, do sada su pomogli: Industrija mesa Topola AD, Univerzitet Privredna akademija,  Nectar doo, Izdavačka kuća Prometej, Promo Group Serbia, Univerzal doo, Mirex doo,  Peca Pereca ketering, Vinarija Rudež, i drugi.

Pogledajte fotografije klikom na LINK

Broj žiro računa Kluba: 150-1858976-31 Direktna Banka a.d. Kragujevac
© TK PETAR MIŠIĆ 2010-2020.
Follow by Email
YouTube