• 064 143 3 335
 • Kontakt

  Kontaktirajte nasX

  POŠALJITE PORUKU

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

O nama

Ljubav prema tenisu porodice Mišić datira od sredine prošlog veka kada je Petar Mišić (1940-2009) počeo da se bavi belim sportom.Prvo u singl, pa u  dubl konkurenciji.

Treninzi, takmičenja, pobede i porazi deo su svakodnevne sportske priče.Tako je bilo i onda.

Tata stara fotka sa reketom

U paru sa Milenkom Habenšusom, Petar je osvajao najznačajnih turnire tadašnje Jugoslavije.Bio je predsednik Tenis kluba Vojvodina, organizator važnih turnira, vrhovni teniski sudija egzibicionih mečeva.

Scan 11

 

 

Scan 9

Dugo godina prenosio je svoje znanje i iskustvo na mlade tenisere.Radio je i kao teniski trener u Nemačkoj.

Njegove ćerke, Aleksandra i Marija, (na slici)  nastavljaju porodičnu sportsku priču.Osnivaju tenis klub Petar Mišić i rade kao treneri.

Saška TK Voj                                                      Maja TK Voj

Jedan od najznačajnijih  pravaca delovanja Kluba predstavlja rad sa mlađim kategorijama svih nivoa i uzrasta. Misija Kluba je promocija tenisa kao idealnog sporta za sticanje i očuvanje sportske forme i zdravog duha.Našu Školu tenisa trenutno pohađa više od 30 mališana koji kroz rad sa dugogodišnjim licenciranim teniskim trenerima i profesorom sporta i fizičkog vaspitanja prolaze celokupan proces usvajanja znanja neophodnih za bavljenje belim sportom. U cilju što bolje fizičke pripreme budućih tenisera, Klub organizuje i kondicione treninge.

Pored škole tenisa, Klub organizuje i tzv. Sparing programe namenjene odraslim licima koji žele da se kroz tenis rekreiraju.To su uglavnom personalni časovi koje pohađaju zaposleni u novosadskim kompanijama.

Kvalitet trenerskog kadra našeg kluba potvrđuje i činjenica da su treneri TK Petar Mišić 2009. godine bili  domaćini priprema tenisera iz Libanske Republike.

Libanci

Izuzetno smo ponosni što svake godine, u saradnji sa Teniskim savezom Vojvodine i Teniskim savezom veterana Vojvodine, organizujemo Memorijalni turnir “Petar Mišić”.

Dvodnevni Memorijal održava se  u znak sećanja na poznatog tenisera bivše SFRJ, sportskog radnika i teniskog trenera. Juniorski šampion velike Jugoslavije u dublu sa Milenkom Habenšusom, šezdesetih godina prošlog veka, vladao je u konkurenciji čuvenih splićana Nikole Pilića i Željka Franulovića.

Foto Memorijal 2013

Memorijalni-turnir-petrar-misic-12042014 (58)


DSC_8061

 

Memorijal “Petra Mišića” ima za cilj promociju tenisa kao idealnog sporta za sve uzraste, i okuplja veliki broj ljubitelja belog sporta koji kroz rekreaciju sklapaju poslovna i lična prijateljstva.

Pogledajte našu Foto i video galeriju klikom na link OVDE

Broj žiro računa Kluba: 150-1858976-31 Direktna Banka a.d. Kragujevac
© TK PETAR MIŠIĆ 2010-2020.
error

PRATITE NAS:

Follow by Email
YouTube