• 064 143 3 335
 • Kontakt

  Kontaktirajte nasX

  POŠALJITE PORUKU

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Programi

 

BEBI TENIS

Polaznici grupe su deca od 3 i ½ do 5 godina starosti. Osim elemenata tenisa koje uče kroz igru, najbitnije je da se razvijaju sve ostale motoričke osobine deteta jer se deca zabavljaju i igrajući košarku, fudbal, rukomet i obavljajući razne motoričke zadatke. Sve je prilagođeno polaznicima: mali reketi, male mekane lopte, sunđeraste lopte.Sve je malo osim želje naših članova.Pogledaj Galeriju OVDE.

VIKEND ŠKOLA TENISA

shutterstock_7832308

Vikend škola tenisa namenjena je svim zainteresovanim polaznicima (4-12 godina) koji bi voleli da igraju tenis, ali su nedeljne obaveze “jače” od želje za tenisom.Treninzi će se sprovoditi po ITF-ovom programu Play and stay tj. po istom programu kakav se realizuje u nedeljnom programu Tenis škole Petar Mišić. Vikend škole tenisa realizuje iskusni i edukovani tim trenera.

TENIS ZA ZAPOSLENE

Tenis klub Petar Mišić u svojoj ponudi ima i program za zaposlene.Tenis je danas uz to što je sport, postao i stvar opšte kulture i igra ga sve više ljudi. Menadžeri i šefovi traže od svojih zaposlenih da rade u duhu zajedništva i da budu kao tim. Organizuju se zajednički odlasci na team building da bi se stvorila povezanost i homogenost zaposlenih koji rade zajednički na raznim projektima.Tenis omogućava učestalije druženje nekoliko puta nedeljno – zavisno od slobodnog vremena.Grupe su isključivo sastavljene od polaznika iz pojedinog preduzeća/kompanije.

KARDIO TENIS

Kardio tenis je zabavna, grupna aktivnost koja sadrži vežbe kojima se igračima svih uzrasta i sposobnosti pruža krajnje zahtevno, energično vežbanje. Uključuje zagrevanje, kardio vežbanje, i fazu hlađenja i relaksacije. Trčanje, skakanje, udaranje loptice, zabava i oporavak-to je suština Kardio tenisa.Iz svega navedenog, možete zaključiti da se najmanje insistira na usavršavanju osnovnih udaraca u tenisu.Koriste se vijače, mornarske merdevine, i ostali rekviziti.

KONDICIONI TRENINZI

shutterstock_91907681

 

LIČNI TRENER SAMO ZA VAS

Želite da poboljšate Vaše zdravlje? Izgubite kilograme?Vratite samopouzdanje?

Uz kondicioni trening, pešačenje u prirodi, plivanje i ostale fizičke aktivnosti za izvesno vreme bićete zadovoljni Vašim fizičkim izgledom i samopouzdanjem koje se polako vraća.

 

 

 

 

 

 

 

 

Broj žiro računa Kluba: 150-1858976-31 Direktna Banka a.d. Kragujevac
© TK PETAR MIŠIĆ 2010-2020.
Follow by Email
YouTube