• 064 143 3 335
 • Kontakt

  Kontaktirajte nasX

  POŠALJITE PORUKU

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VESTI

Treći Memorijalni turnir “Petar Mišić”

Treću godinu za redom, Teniski savez veterana Vojvodine i Tenis klub Petar Mišić organizovali su Memorijalni turnir “Petar Mišić”.  Jedan od najznačajnih turnira teniskih veterana Vojvodine  održan  je 28. i 29.  aprila 2012.  godine na terenima Tenis kluba Indeks u Novom Sadu.

Pravo učešća imali su takmičari u kategoriji muških dublova 35+  i 50+.

Dvodnevni „Memorijal Petra Mišića“ održava se u znak sećanja na poznatog tenisera bivše SFRJ, sportskog radnika i teniskog trenera. Mišić je bio juniorski šampion velike Jugoslavije u dublu sa Milenkom Habenšusom,  a šezdesetih godina prošlog veka,  vladali su i u konkurenciji čuvenih Splićana Nikole Pilića i Željka Franulovića.

Petar Mišić odigrao je više od 300 zvaničnih mečeva a ostavio je značajan trag i u seniorskoj konkurenciji.  Bio je uspešan predsednik Teniskog kluba Vojvodina,  Teniskog saveza Vojvodine i  član rukovodećih organa teniskih asocijacija Srbije i Jugoslavije.

Memorijal je i ove godine imao za cilj promociju tenisa kao idealnog sporta za sve uzraste, i okupio je veliki broj ljubitelja belog sporta koji su kroz rekreaciju sklopili poslovna i lična prijateljstva.

Sportsku manifestaciju na kojoj su učestvovali takmičari iz cele Srbije, pomogli su: Industrija mesa Topola AD, Univerzitet Privredna akademija, Vrele gume, Trikotaža Jelkić, Nectar doo, JKP Gradsko zelenilo, Univerzal doo, Mirex doo, Renault Sekulić i drugi.

No Comments to "Treći Memorijalni turnir “Petar Mišić”"

Broj žiro računa Kluba: 150-1858976-31 Direktna Banka a.d. Kragujevac
© TK PETAR MIŠIĆ 2010-2020.
Follow by Email
YouTube