• 064 143 3 335
 • Kontakt

  Kontaktirajte nasX

  POŠALJITE PORUKU

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VESTI

ZA TRENING SU POTREBNE SPRAVE-I GEDŽET

Današnji tekst posvećujem svima koji bi želeli da probaju trening bez partnera.Često se dešava da nam se igra tenis a da nemamo partnera ili teniski zid.Samo volja.U tom cilju, kao što sam već pisala, pomažu nam savremene tehnologije ali i sprave na “sopstveni pogon”.

Poslednjih godina na tržište je plasirano nebrojeno artikala, sprava, mašina, mini-kompjutera  i sličnih stvari  koji mogu poslužiti kvalitetnom sportskom treningu.Moram priznati da sam u tom smislu tradicionalista- više volim da se takmičim sa saigračem na terenu nego mašinom (koja je nepogrešiva ali demotivišuća) mada je  dobro  što za svakog postoji izbor.

I, definitivno za nekog ko želi da se bavi sportom u slobodno vreme izgovori ne postoje.

S tim u vezi, evo par asistenata koji bi mogli poslužiti toj svrsi,  po mom izboru. Cene nisu visoke tako da mogu biti i prilika za poklon tokom predstojećih praznika.

Zasluženo prvi na listi je Pametni senzor koji dolazi iz kompanije Sony- uređaj malih dimenzija a velikih mogućnosti. Jednostavan je za upotrebu, a sve što vam treba jeste reket i računar na koji ćete ga povezati preko blututa.Osim parametara same igre kao što su trajanje i vrsta udarca koji koristite na treningu, senzor meri frekvenciju srca, potrošnju kalorija, ima mogućnost live-a.

Slogan koji prati ovaj gedžet je Turn your game on a možete ga kupiti za 200 dolara.

 

Ukoliko nemate partnera i teniski zid, predlažem Lobster Elit-mašinu za izbacivanje loptica. Kratke, dugačke, visoke, niske. Sami podešavate način izbacivanja i tempo kretanja lopti. Polako ali sigurno ovaj trend ulazi na tržište Srbije tako da već sada možete probati igru 1:1 „sa mašinom“ u pojedinim klubovima. Prednost ove vrste treninga je višestruka: nema pogrešnih udaraca od strane partnera, sami birate vrstu i način udaraca, igrate tenis u tišini. Cena mašine je oko 800 dolara.

 

Imajući u vidu da gornji i donji ekstremiteti trpe najveći pristisak tokom teniske igre, sprava Pullup&Dip sasvim sigurno može pomoći jačanju mišića tih delova tela. Kao deo zagrevanja pred trening ili nakon toga, sasvim je svejedno.Ono što je zanimljivo jeste da spravu možete nositi sa sobom, zakačiti je za drvo, zid. Cena :280 dolara.

Kako bih kompletirala priču, za kraj predlažem vorteks MiixR –dvostrukog  prijatelja ljubitelja sporta koji može poslužiti kao punjač i termos za piće. Hidratacija organizma izuzetno je važna zbog pojačanog znojenja. Za kratko vreme, MiixR nam može napraviti napitak od voća ili povrća. Snaga aparata je 1500 mAh, zapremina 600 ml, a cena je oko 55 dolara.

Svi artikli dostupni su za on-line kupovinu preko Amazon-a ili zvaničnih sajtova proizvođača.

Do narednog pisanja, sportski pozdrav

JaMarija

No Comments to "ZA TRENING SU POTREBNE SPRAVE-I GEDŽET"

Leave a Reply

Leave a Reply

Broj žiro računa Kluba: 150-1858976-31 Direktna Banka a.d. Kragujevac
© TK PETAR MIŠIĆ 2010-2020.
Follow by Email
YouTube