• 064 143 3 335
 • Kontakt

  Kontaktirajte nasX

  POŠALJITE PORUKU

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

PROGRAMI

BEBI TENIS&TENNIS 10’S

Osim elemenata tenisa koje uče kroz igru, najbitnije je da se razvijaju sve ostale motoričke osobine deteta jer se deca zabavljaju  obavljajući razne motoričke zadatke kroz igre i različite vidove takmičenja.

Sve je prilagođeno polaznicima: male mreže, mali reketi, lopte.Decu kroz ovaj program vodi diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja.

Tenis klub Petar Mišić zvanično je počeo sa Programom škole tenisa za decu do 10 godina Međunarodne teniske federacije (ITF) koju realizuje u saradnji sa Teniskim savezom Srbije.

Radi se o grupnom programu zasnovanom na igri i učenju osnovnih kretanja u tenisu kao i tehnici udaraca.Cilj projekta je animiranje dece da se uključe u tenis, socijalizacija i promocija zdravog načina života koji upravo počinje u ovom uzrastu.

Naši drugari  redovni su na treninzima i kažu da im se najviše dopada deo časa kada igraju preko mreže.Pred sam kraj treninga,  treneri organizuju mini takmičenja u kojima akcenat daju na savladavanju osnovnih motoričkih sposobnosti.

Časovi se održavaju vikendom u prepodnevnim satima a upis traje tokom cele godine.

Cenovnik

Kontakt:064/143-33-35;063/58-00-75.

 

Broj žiro računa Kluba: 150-1858976-31 Direktna Banka a.d. Kragujevac
© TK PETAR MIŠIĆ 2010-2020.
Follow by Email
YouTube