• 064 143 3 335
 • Kontakt

  Kontaktirajte nasX

  POŠALJITE PORUKU

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

VESTI

Šesti Memorijalni turnir Petar Mišić

Tenis klub Petar Mišić i Teniski savez veterana Vojvodine bili su organizatori 6. po redu Memorijalnog turnira Petar Mišić. Mečevi su odigrani na terenima Index-a 18.i 19. aprila 2015. godine.U prijatnom ambijentu u blizini keja na Dunavu takmičari su pokazali dobru fizičku pripremljenost imajući u vidu da je u pitanju prvi turnir u sezoni.

Pobednik u konkurenciji 35+ bio je dubl Vranješ-Repac koji je savladao par Barjaktarević-Muratović rezultatom 0:6, 7:6, 10:4.U kategoriji veterana 50+ pehare je osvojio dubl Jeremić-Jandrić, koji je bio bolji od dubla Filipčić-Repac rezultatom 6:3, 6:4. Dvodnevni Memorijal održava se u znak sećanja na poznatog tenisera bivše SFRJ, sportskog radnika i teniskog trenera.

DSC00480

Cilj dvodnevne sportske manifestacije je promocija tenisa kao idealnog sporta za sve generacije, unapređenje mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, afirmacija i razvoj zdravih stilova života, i animiranje javnosti za bavljenje tenisom.

Memorijalni turnir Petar Mišić prvi je turnir veterana Vojvodine u 2015. godini na kojem je učesvovalo 25 pet dubl parova.

Prijatelji Memorijala 2015. bili su:Industrija mesa Topola, Mirex doo Novi Sad, Univerzitet Privredna akademija, Peca pereca ketering, i drugi.

Zahvljujemo se svima na saradnji a učesnicima želimo uspešan nastavak takmičenja.

Fotografije sa Turnira 2015:

link

Video sa najinteresantnijim detaljima polufinala i finala

Šesti Memorijalni Turnir Petar Mišić 2015 from TK Petar Mišić on Vimeo.

 

No Comments to "Šesti Memorijalni turnir Petar Mišić"

Broj žiro računa Kluba: 150-1858976-31 Direktna Banka a.d. Kragujevac
© TK PETAR MIŠIĆ 2010-2020.
Follow by Email
YouTube